mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Theme Refreshing Complete

După cum spuneam acum ceva timp, mă cam plictisisem de lightpress, tema precedentă. Așa că, datorită unei insomnii absolut tâmpite care nu-mi dă pace de vreo saptămână, am petrecut această călduroasă noapte dintre 27 și 28 ale Florarului 2010 cu ochii în calculator, pentru a-mi pune la muncă imaginația și talentul. După cum vedeți, a ieșit surprinzător de bine. Nu i-am găsit încă un nume interesant, dar nici nu voi căuta prea mult, pentru că nu intenționez s-o vând.

Tema a fost testată în Mozilla Firefox 3.63, IE7 și IE8. În IE6 nu m-am mai obosit s-o testez, pentru că intenționez să pornesc o campanie împotriva acestuia, având în vedere că îl înjur din tot sufletul atunci când am ocazia, pentru că e, pur și simplu, cel mai prost browser făcut vreodată. Și nu-mi vine să cred câtă lume îl folosește. Anyway, un lucru știu sigur: nu funcționează transparența PNG-urilor. Dar asta se rezolvă imediat folosind scriptul minune: DD_belatedPNGs.js.

În concluzie, pot enumera chestiile care mai sunt de făcut: Paginile din meniu, optimizarea pentru IE6, Opera și Safari, adăugarea unui efect de hover pe meniu. Din păcate, nu am avut idei și pentru chestiunea asta.

În final, declar că aștept păreri și sfaturi în legătură cu noua tema. Desigur, vă rog să lăsați un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *