mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

The Exorcism of Emily Rose

… este un film pe care l-am văzut acum două seri. Drăguț realizat, cu niște faze care îți dădeau, realmente, fiori. Dacă era vorba să-l văd, singur fiind în casă… greu, mămică!!!

Filmul de groază ca filmul de groază. Ceea ce mă interesează pe mine este realitatea. Suntem în secolul XXI, crescuți în oraș, într-o societate majoritar ateistă. Ne uităm la film, ne înspaimântă scenele, tresărim când auzim latina (și nu din cauza amintirilor din liceu). Dar cum poți spune că ți-e frică să te uiți pe geam, nu cumva să apară Lucifer să-ți zâmbească?! Mi se pare, totuși, o viziune asupra lucrurilor ieșită din comun. Poate se găsește cineva să-mi explice clar cum stă treaba.

În altă ordine de idei, filmul e chiar mișto făcut, efecte bine realizate, adaptarea poveștii – super tare, actrița principală demnă de admirat (cel puțin fizic 😀 ). Așa că, dacă nu l-ați văzut până acum, vi-l recomand cu plăcere. Bineînțeles, procurați-vă o copie legală a filmului, pentru că și actorii trebuie să mănânce un codru de pâine… cu unt… și cu caviar.

One response to “The Exorcism of Emily Rose”

  1. Mihai Avatar
    Mihai

    Am vazut si eu filmul…la ora de religie:))
    E bun, dar nu prea te sperie(sau poate efetcul nu a fost acelasi cand am vazut filmul pe un proiector, intr-o clasacu 30 de copii:))una din doua;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *