mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Remember vplay?

Remember vplay?

Mai știți voi cum acum ceva vreme vă pierdeați timpul fiind la zi cu 15 seriale din SUA care încă nu ajunseseră la noi nici măcar cu primele sezoane? Mijlocul prin care realizați această acțiune se numea www.vplay.ro . Acum câteva luni, din anumite motive, probabil legate de drepturile de autor, site-ul a rămas fără componenta principală, cea care îi aducea cel mai mare număr de utilizatori, “Colecțiile”.

Inițial, link-ul din meniu nu mai funcționa iar video-urile puteau fi accesate printr-un URL. Astăzi, intrând din greșeală pe vplay.ro (sau un reflex necondiționat), și dând un click aiurea pe “Colecții” am descoperit că m-a redirecționat la vplus.ro, un site care presupun că preia misiunea infamă a predecesorului său. Prima impresie a mea este că vplus este aceeași Mărie cu o pălărie puțin modificată vizual. Culorile sunt cam aceleași, playerul, o versiune mai nouă a ceea ce era deja pe vplay, la momentul fatidic al decesului prematur.

Așadar, dragi copchii, purcedeți la pierdut vremea pe vplus.ro, atâta timp cât asta nu vă afectează viața personală și profesională.

PS:

6c6446_886746[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *