Am ajuns la aceasta concluzie nu pentru ca am patit-o eu sau vreun apropiat, dar se intampla in Romania chestii care ma fac sa afirm cu tarie acest lucru.

Zilele trecute, am vazut la stirile ProTV un caz in care un sofer contrabandist de tigari, in timp ce Politistii jucau bambilici pe langa masina, omul s-a urcat in al lui BMW, si a demarat, in timp ce 2 insi se chinuiau sa il traga din masina, iar unul se urcase pe capota si statea ca un mic elefantel de circ.

Astazi s-a intamplat alta istorie, la Targoviste, unde un trecator a observat ca masina Politiei era parcata neregulamentar in statia de autobuz. A decis sa faca o poza cu telefonul mobil, dar asta intr-un moment nepotrivit pentru ca Politistii s-au intors de la cafeluta si gogosi si l-au surprins in fapt. L-au luat aproape pe sus pana la sectie, unde l-au acuzat de sfidare a organelor de politie prin refuzul de legitimare, desi din discutia inregistrata si din imagini se observa ca buletinul era la politisti. Astept povestioare cu experientele voastre in ceea ce priveste Politia Romana.

 


4 comentarii

teo · februarie 13, 2009 la 09:28

adunatura de papagali prosti si incompetenti

teo · februarie 13, 2009 la 12:28

adunatura de papagali prosti si incompetenti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.