mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Montura GoPro pe casca moto Nolan N87

Montura GoPro pe casca moto Nolan N87

Care e primul lucru pe care îl faci după ce iei permisul de conducere pentru categoria A? Desigur, te apuci de bricolat, pentru ca mai durează o saptamână până când vine poștașul cu recomandata de la DRPCIV care conține mult-râvnitul plastic.

Așadar, pentru că vremea e nasoală, motocicleta stă frumos la căldurică în parcarea subterană și weekendul de-abia a început, m-am apucat să montez suportul de cameră pe cască. Ca să înțelegeți de ce e așa de interesant, trebuie să spun ca Nolan N87 arată cam așa:

Inițial, nu am văzut o metodă ușoara prin care să pot monta suportul în zona bărbiei, fără improvizații dubioase, găuri date prin cască și alte redneck-isme de genul ăsta. Așa că m-am apucat să mă documentez. N-oi fi singurul de pe lumea asta care vrea să monteze un GoPro pe o cască moto cu forme atipice. Așa că după vreo 8 secunde de căutari pe Google, l-am găsit pe tipul ăsta:

Desigur, a pilit un pic (cam o treime) montura aia, dar să zicem că l-am ignorat. Astfel, am comandat marți seară de pe amazon.de două seturi de Sugru. Astăzi de dimineață au venit cu DHL, iar acum 20 de minute am terminat procesul foarte complicat de do-it-yourself, care a durat în jur de 5 minute, și a rezultat următoarea situație.

Ambalajul Sugru, adezivul minune (care sper să funcționeze – de-abia peste 24h se văd rezultatele), arată așa:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *