mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

I’m back!

Dupa mult timp de absenţă, iată că Jurnalul de Război se intoarce. Între timp, am luat permisul de conducere, categoria B. Din pacate, nu prea am avut ocazia sa conduc mai mult de 10 minute, week-end-ul trecut.

In altă ordine de idei, am terminat site-ul unei pensiuni din Buşteni, pe care puteţi să-l vedeţi la www.casarodica.ro. Cu onorariul primit, îmi voi mări colecţia de chestii mici care ştiu să facă multe cu un HDD Western Digital extern cu o capacitate de 320 GB. Voi reveni cu un review peste puţin timp.

Cât despre facultate, ce să zic. mai e un pic şi se termină şi anul doi. Iar pentru mâine, trebuie sa fac rost de câteva laboratoare de RM, că la mine în camera e tot o nebunie, şi mi-e că nu le găsesc. By the way, nu se întâmplă să le aveţi şi să mi le daţi şi mie? 😀 Mulţumesc anticipat.

Mă gândesc să mă apuc de scris review-uri atât software, cât şi hardware, pentru că e interesant.

Laptopul meu a rămas cu tastatura funcţională doar în proporţie de 80%. În ceea ce priveşte tastaturile, tot ce e sub 99% tinde către zero. Am cumpărat din Carrefour o tastatură usb omonimă, care se comportă foarte bine până acum. E slim, are 5 taste multimedia, şi e foarte silenţioasă.

PS: Barcelona e cea mai tare echipă din lume şi s-a căcat pe el de Ronaldo infect şi nesimţit. muhaha >:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *