mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Galerie de arta

Galerie de arta

România duce lipsă de cultură. Uitându-ne în jur, observăm că lipsa de bun simț și gust începe să ne sufoce. Din cauza asta, precum plantele au nevoie de soare ca să traiască și să producă oxigen, și noi avem nevoie de acțiuni, inițiative, proiecte care să mai evapore din marea asta de proastă creștere și viziune îndoielnică. Pentru o lume mai bună, împreună cu amicul meu, Alex Alexandrescu, și alți tineri de aceeași factură am pornit o serie de proiecte care va începe cu lansarea unei galerii de artă online atât pentru artiștii consacrați, cât și pentru cei mai puțin cunoscuți, dar cu idei bune și dușmani declarați ai kitsch-ului.

Cu toții suntem voluntari deocamdată, și asta datorită faptului că schimbarea în bine a societății este o plată în sine. Ne-am săturat să tot auzim că în altă parte e mai bine, și vrem să dovedim că și la noi se pot face lucruri frumoase și folositoare.

După cum am spus, galeria este doar începutul, iar pentru a reuși, avem nevoie de ajutor din toate părțile. Căutăm developeri pricepuți, copywriteri, graficieni și în general oameni cu idei bune. Voluntarii, sponsorii sau oricine poate să ajute în orice fel se pot înscrie aici.

De asemenea, mai multe informații despre conceptul din spatele galeriei de artă, puteți găsi aici.

Chiar și un share pe Facebook, Twitter, Google+, un comentariu, o sugestie ne ajută. Astfel, folosiți cu încredere butoanele de share puse la dispoziție, formularul de comentarii, atât la mine, cât și la Alex pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *