mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Crăciun Fericit!

DISCLAIMER: următoarele rânduri nu se adresează cocalarilor împuţiţi, celor cărora le apar fantomele Crăciunurilor trecute şi viitoare, şi copiilor sub 12 ani.

Ce dacă e un pic cam devreme pentru urări de Crăciun. Spiritul Crăciunului trăieşte în noi (sau ar trebui) necontenit. Nu e aşa că prin Iunie, ne apucă aşa, un dor de zăpadă? Sau în octombrie, când plouă şi e noroi pe jos, nu ne închipuim că mâzga dintre crampoanele ghetelor e albă, rece şi scârţâie? În noiembrie, când frigul şi ploaia ne strică ziua, nu aşteptăm cu înfrigurare colindătorii şi cadourile de Moş Nicolae? Şi, în fine, de 6 Decembrie, nu ne ofticăm că nu vine naibii o dată 24, să se umple casa cu miros de brad şi cozonaci?

Chiar şi la 20 de ani, mă bucur ca un copil când vine Moşu’, şi încă am probleme cu somnul în noaptea de dinainte, chiar dacă ştiu cum stă treaba.

Mi-e poftă de sarmale, de friptură de porc, de piftie, de vin, de prăjituri, de caltaboşi…

Nu mai pot să scriu, tre’ să şterg tastatura, că e plină de bale, aşa că, în încheiere, vă urez Sărbători Fericite şi să v-aducă Moşulică tot ce vă doriţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *