mihaistefan.ro

Blog de motociclism, programare, păreri personale și dat cu bâta-n baltă

Câteva lucruri politically incorrect

Câteva lucruri politically incorrect

Trebuie să fiu sincer și să recunosc că nu mă așteptam ca astăzi, la marea adunare PSD din Piața Victoriei, să vină 130 000 de oameni (conform Digi24). Eram convins că propaganda pesedistă a exagerat când a zis că se așteaptă la 150 000 de manifestanți. Aveam o speranță că nu pot fi atât de mulți oameni proști și fără coloană vertebrală. În concluzie, sunt convins că o mare parte din cei care au venit astăzi de la sute de kilometri distanță sunt pur și simplu ignoranți, mulțumiți de ei înșiși, mulțumiți de latrina în care se scaldă și de acoperământul de căcat pe care îl primesc și cu care se învelesc de fiecare dată când au nevoie de servicii medicale, educaționale sau administrative. Și deja am o prejudecată (confirmată, de altfel) față de oamenii ăștia. Nu îi condamn, sunt pur și simplu slabi și incapabili să gândească mai departe de cele câteva procente de la pensia mărită, sau de kilul de zahăr sau găleata roșie cu trandafiri pe care au primit-o în campania electorală.

Jigodiile alea care s-au perindat pe scena din Piața Victoriei o dau înainte cu abuzurile din justiție, când nu au citit în viața lor Constituția României, nu mai zic de Codul Penal.

Scursurile alea de pe scenă vorbesc de justiție la lumina zilei, când ei ne-au dat-o rău de tot, noaptea, pe 31 ianuarie 2017. Și nu a plăcut nimănui. Nici măcar lor.

Jegurile alea vorbesc de familii traumatizate, când avem cea mai mare rată de migrație din lume, după Siria.

Lingăii ăia cărora le curg bale din gură de proști ce sunt (și pentru că se pregătesc de seara fierbinte din curul lui Dragnea), zic de statul paralel, când ei, cu pădurile furate de la statul Român, cu industria privatizată pe două beri, cu recondiționările de borduri și de fântâni pe milioane de EUR, cu beizadele care schimbă mașinile de lux ca pe șosete, deși n-au muncit un minut în viața lor, conduc România de câțiva ani.

Dacă la următoarele alegeri nu se votează împotriva jigodiilor, scursurilor, jegurilor, lingăilor, și altor animale de genul ăsta, e clar că nu avem nicio șansă și probabil România își merită soarta, și vor rămâne în țară doar cei cărora le place să facă baie în lături.

Sursă foto: Leah Kelley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *